Zamena auto stakla

Zamena Auto Stakala

Danas, inovativni procesi i materijali omogućavaju stručnjacima za auto stakla da popravljaju mnoge vrste oštećenja vetrobrana. Dok jedni preferiraju popravku stakla, češći su oni koji žele zamenu auto stakla. Prilikom zamene vetrobranskog stakla, upotreba odgovarajućih materijala i tehnika je ključna za bezbednost vozila.

Naš servis za auto stakla opremljen je profesionalnim, visoko kvalitetnim alatom. Pored toga, služimo se i lepkovima koji su vrhunskog kvaliteta, na primer prilikom lepljenja retrovizora lepak mora da bude kvalitetan i da što bi se reklo “radi” posao. Stručno osoblje MV servisa za auto stakla će se pobrinuti za vas-u najkraćem mogućem roku, auto staklo će biti na vašem vozilu, a kvalitet nećemo zaobići. Sve što radimo, radimo maksimalno kvalitetno i u kratkom vremenskom periodu.

Na sve usluge MV servisa za auto stakla imate garanciju, jer su nam upravo kvalitet, vasa bezbednost i zadovoljstvo na prvom mestu.
Auto stakla koja ugrađujemo poseduju:

TUV sertifikate
USA DOT standard (američka homologacija)
ECE-R 43 (evropska homologacija)
Svi sertifikati ugravirani su u svakom artiklu kao dokaz standarda kvaliteta.

Sva stakla koja ugrađujemo u MV servisu su sa sertifikatom koji ispunjava sve normative evropskog standarda. Sam proces zamene auto stakla može da traje od jednog do tri sata. Složenost ovog posla, tačnije složenost zamene auto stakla zahteva vrlo iskusne, pedantne i precizne montere, što naš servis kroz višegodišnje iskustvo i poseduje. Neprofesionalnost montera, kao i korišćenje neadekvatnih lepkova za montažu dovodi do velikog broja reklamacija, a da ne spominjemo nešto gore.

U MV Auto Glass servisu za auto stakla, svako auto staklo je montirano sa dvokomponentnim SIKA TACK lepkom koji se smatra liderom na svetskom tržištu. Sve ovo nam daje za pravo da za svako montirano staklo dajemo garanciju dok je vozilo u voznom stanju. Potrebno je znati da je nakon zamene auto stakla moguće vratiti registracionu nalepnicu.

REPARACIJA (popravka) AUTO STAKLA

Čim primetite oštećenje na svom vozilu, nemojte da oklevate, već nas pozovite u što kraćem vremenskom roku, objasnite nam problem i mi ćemo ga rešiti.

Veličina i položaj pukotine na auto staklu, određuju u stvari koliko i da li je staklo pogodno za popravku. Manje pukotine je uglavnom lako popraviti. U slučaju da je pukotina veća, tada se radi zamena stakla.

Sam proces popravke stakla uključuje ubrizgavanje polimerne smole u oštećeno područje, omogućavajući sušenje. Nakon toga se površina izgladi tako da upravo ta nesavršenost na staklu postaje gotovo nevidljiva. Naravno da ishod zavisi od kvaliteta alata kojima se služimo, ali i od kvaliteta polimerne smole. Pored toga, veoma je bitno da stručnjaci obavljaju ovaj posao, jer je onda rezultat više nego zadovoljavajuć.

MV auto glass servis brzo i kvalitetno rešava vaš problem. Svaka reparacija (popravka) na vašem vozilu će biti odrađena kvalitetno i u kratkom vremenskom period. Svrha reparacije (popravke) stakla jeste u tome da se se spreči dalje pucanje, a samim tim i zamena istog. Proces reparacije (popravke) stakla na vašem vozilu traje oko 30 minuta. Prečnik oštećenja koji se mogu uspešno reparirati je do 2 cm.

Terenska služba

Ako vozilo nije registrovno, nije u voznom stanju, ili imate želju da se auto staklo na vašem vozilu zameni na vašoj adresi, terenska služba je tu da vam izađe u susret.

Zamena auto stakla na terenu jedan je od čestih zahteva klijenata. Naša terenska služba je uvek spremna da u najkraćem mogućem periodu izađe na teren, i kao i u servisu kvalitetno i uspešno izvrši zamenu na vašem vozilu.

Na pitanje da li naša terenska služba poseduje svu potrebnu opremu za zamenu auto stakla na terenu, odgovor je apsolutno DA.

Kontaktirajte nas!

Imate pitanje? Kako biste nas kontaktirali popunite formular ispod,
a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ime

9 + 1 =

Mv Auto Stakla

Kneza Višeslava 31,Beograd 11090

Radno vreme

Pon - Pet 08:30 - 16:30
Subota 08:30 - 13:30